Followers

Thursday, December 22, 2016

Seluar Bootcut Pants ♥

hi ♥
pilihan seluar ape yg korang ade selain jeans?
Selalunya mmg pilihan yang ade pun jeans je..same goes to meee
selalu nampak rugged je dgn jeans kan
so kali ni myna nk introduce dkt korang one of pants yang sgt la boleh bg effect elegant
serius! 
dah la senang nk match dgn tops, warna pn ade byk pilihan, material? xyah cite..
xpnas, xjarang and xpayah sesusah nk iron.. i like!
cutting bootcut ni mmg boleh bg curve ayu utk sesape yg pkai xkira la dr size s smpai ke xl
ok taknak ckp bebanyak, korang tengok la pic2 dkt bwh ni kalau x percaya ^_^








untuk darlings yang nk try pants ni..jadikan one of pilihan yang ade dkt lemari korang
boleh cari dkt fb kakishopping o insta kaki_shopping tau

p/s : Tops paling sesuai nk match tops yg loose ok ^_-
confirm ayu!
till we meet again 


Saturday, December 3, 2016

High Tea @ Grand Hyatt

Assalamualaikum & hi
tepat 17/11 haritu genap la 3 tahun usia perkahwinan iolls ^_^
Alhamdulillah for what we hv now..
terutamanya mek eca yang makin cheeky (superactive) actually..huhuhu
Alhamdulillah, Alhamdulillah..
doakan yang baik2 untuk family kami :) 

entry kali ni myna nk share tempat hi-tea yg hubby bwk ms celebrate our annvrsry lepas..
actually, memula hubby kata nk bwk teatime dkt garage kl..
da otw ttbe dia chnge route n p grand hyatt..
im like *melompat dlm kete
ahaa terharuu

since myna ni mmg kemaruk cakes n caffein..
for me pilihan pastry yg ade mmg sedapp smpai la ke set sandwich
even cookies yg selit tepi latte pn..moist!! maigad 
latte/capucino pn da jd fav after starbucknye latte..mmg berbaloi dgn view yg ade
no wonder la tempat ni voted as 2nd place the best hi-tea in KL ^_^

Harga untuk hi-tea depends on menu yg korang nk order..boleh order ala carte o set terus
haritu myna & husband amik set terus, sbb nk rasa semua
so RM80 nett/per person skali dgn coffee..

untuk hi-tea ni kena book sesiap..
book tru fon pn boleh..xyah byr pape utk book..
last call utk hi-tea ni smpai kul 5 je..
so jgn lmbat k
bdwy myna really suggested kalau uoll nk bwk org tersyg ke sini..(xbest myna xsuggest :P)
bukan selalu nk celebrate hari2 indah kan? gituu
ok, da jom kite lyn pic2 iols fefeling romantik..
till we meet again ♥

p/s : kalau ade nk tnye pape..jgn segan, drop je komen kat bwh k
muah!













\