Followers

Wednesday, March 27, 2013

Berkenduri dengan dress ♥

hye!
mcm mane dgn holiday?
myna awl2 holiday dah btolak ke penang..wedding classmates ^_^
sblum wedding tu sempat la explore penang sehari dengan makcik2 gojes sekelas..hehe
next entry nnti nk update trip ke penang plak
sbb entry ni nk cerita skit pasal dress.
ok,slalunye if pergi kenduri most of us prefer pkai baju kurung, kurung moden o kebaya kan
why not kite chnge skit kali ni..
still remember dis dress?



oufit ni kalo ikut mcm xlayak la nk bwk p kenduri..huhu
sbb outfit ni sgt la sntai..jln shopping o hangout ngn kwn boleh la..
but then dsbbkan dress ni sgt la sedap dpakai n sejuk myna try cr outer yang outstandig skit utk bwk p kenduri..
n the result:
 mood jd happy sgt sbb outer yg myna pilih dah turn dress ni layak ke kenduri kawin..hehe ^_^
after dis nk grab warna lain plak utk plain dress ni n experiment style2 lain plak ♥
oh utk plain dress ni boleh dpt dkt kakishopping eh
utk outer plak korg boleh cr any sleeveless chiffon yg sesuai :)



till we meet again.
happy freestyle♥

Sunday, March 10, 2013

easygoing things ♥

hye ^_^
we meet again.
mcm mane weekend? weekend myna full sbb sabtu dah penuh dgn tanggjwb utama.
so,ahad mmg spend the day to the limit la
kalo x, x ready nk mulakan hari isnin dgn separuh hati pn,,huhu
so, entry kali ini nk cerita skit ttg "easygoing things"
apekah itu?
ok, kdg2 bile keluar kite nk sarung 1 piece baju je kan..xnk blapis2..xnk rimas2
tp still nk nampak style n menarik walaupun simple.
if pkai shirt + jeans je simple sgt..ade hari nk pkai dress tp xnk pkai berlapis2
so, here some easygoing things yg myna nk share dkt kakishopping
dress o blouse
korang just sarung je. xyah nk match dgn cardi, inner o else
contoh blouse, match je dgn jeans n korang totally look minus plain.
even dress, dress ni da siap dgn full lining smpai tgn
so sarung je dress witout rase nk pkai lapisan lain.
its soo easygoing things n korang boleh spend the day dgn selesa + wif style.
take a shot ^_^
here some pic 4 reviews pretties
happy freestyle
till we meet again ♥