Followers

Monday, July 18, 2011

play with the colours ♥ ♥

hey shoppers:)

Now ks da keluarkan collections in colours..only certain kaler yg we choose to be as our collections..
upss plus..black n polka dot are now open for orders..but dear..take note~
we only open till 27 july..so payment after the dateline x akan dilayan...its limited!:)

colour ks pilih antaranya:-

- elegance purple ♥ those yg suke nampak elegance..try dis one!
- light grey ♥ totally casual..warna yg simple but bile match dgn tops yg berkaler..it turn to be cool!
- electric blue ♥ love it..love it..love it..its such a strong colour isn'it
- red ♥ full of passion!i bet u ll be more attractive in it~
- yellow mustard ♥ thinking of sumting grand+simple :)

so ladies: place your orders now>>kaki shoping

reviews for the high waist colours skirt ♥ ♥ ♥





































Thursday, July 14, 2011

Experimenting kemeja ♥

hye shoppers:)
ok,actually ks nak talk pasal shirt yg kite pggil "kemeja" ni..plus if korang nak cari kemeja korang boleh cari kat kaki shoping okies..byk yg menarik..:)


checkers,floral,stripes,plain n so on..






agak2 korang suke x pkai kemeja?majority said "boleh la"..ikut mood..
minoriti said " xminat" xde pn dalam closet i...
mostly kite da set kan mind kite yg kemeja ni utk p keje..utk pkai time malas..
now korang kena buang jauh2 pikiran tu coz ks rase kemeja boleh dipkai in various ways..and buat korang looks more gojes, younger n style!waaa..
korang boleh pkai dgn high waist skirt
boleh jugak dgn superb style pants tapered pants
and also boleh jadikan cardigan yg buat korang look soo vntage n retro..^__^
ok,kemeja as cardigan?ks xpnah dengar..tp why not kite cube..so ks pn try la..the best thing is.. it works!
korang jugak boleh try kemja2 korang n jadikan cardi mase pkai dress or blouse..enjoy experimenting