Followers

Saturday, May 7, 2011

The Evergreen Polka Dot ♥ ♥

hye beloved shoppers^____^

Entry kali ni Ks nak share sikit ttg collection baru kami..

"High Waist Polka Dot Skirt"

skarang ni mmg tengah hot pasal maxi skirt kan..ramai la ladies2 kat luar tu yang ks tgok pkai maxi skirt...nampak sopan n ayu je:)gud2~
ade yang pakai pegi keje,pegi kelas,pegi mall,pegi picnic..n pegi mane2 la sebab maxi skirt ni sesuai je utk dipakai walau dimana saja anda berada..ngeeee
then Ks terpikir...
susahnye nak cari maxi skirt polka dot...yang skirt pendek ade la..;phehe
kalo ade pn..mahal..kat butik2..cecah harga beRAT-RAT jugak la..huhuhu..knape perlu berbelanje lebih jika boleh dpt dgn harga yg berpatutan..kan2...;p
sooo syg2 sume here its comes..

Our POLKA DOT collections...:)
its custom made n size depends on korang punye saiz sendiri..br syok pkai size sendiri~.^.. i know..hehe
collections ni tersgt la limited...so ks akan open order sampai 10 may je ye syg2 sume...
those yang da make order n paymnet..tq syg2 sume
wait 4 your cute+gojes skirt at the end of this month~

nak tgok preview skirt x?nak la tu...gagaga
meh3 cuci mate..
p/s: model xberbayar..so ignore je eh,,korang tgok skirt yg gojes tu je...ngeee:D

1 more thing kalo korang ade nak komen or nak add ape yang ks boleh improved..just let us know..tq soo mucho2..^__^