Followers

Wednesday, April 20, 2011

bak kata "matlutfi" sape yg nak ditinggalkan dlm arus pemodenan?

Title post xtao la ade kene mgena ke tidak..;pngee

Just KS nak advice
confident je dgn ape yg korang pakai..nescaya..u ll look great!;p
but..:)confident tu confident jugak,,
tp berpada-pada la... mintax la pndagn roomate,bf or kwn2 yng bhampiran..
sure akan tambahkan lg confident korang!yeahhh
pssst : jgn mintak pendpat org yg korang rase sah2 xde citarasa..huhuuu^.~

ok..last post Ks ade ckp ttg maxi dress mix wif cardi rite?
so..i da try...yuhuu:D
(boleh cari cardi n maxi kat page Ks)pomote2..

testemoni : ok la,rase x heavy+simple n "look flawless" one of my besties said(nak amik ati);p..haha













 

Saturday, April 9, 2011

Wearing Maxi Dress ❤

Hye shoppers:)


u suke maxi dress?i suke;p


                                                                  cantik kan?


well, i dedicate post ni especially to those yg already fall in love n penggemar maxi dress:)
well dalam KS pn korang boleh pilih lots of maxi dress rite:)..*pomote kejap..hee
then bile da beli xkesah la kat mane..mesti dok tpikir

*nak gaya mcm mane ni ek?
*tudung ape yang sesuai?
*nak pakai bile pulak?
*nak pakai cardi ke inner?
*kasut?
so n so on...:)


i know how its feel..coz i pn salah sorang yang tgah dilemma..ngeeee:p
so search punya search....i found sumting mybe can be usefull for me +gurls n women out there..
Actually maxi dress ni xsemestinya kita pkai bila ade event or dinner or sumting yang grand or bla..bla..bla..
kita boleh pakai masa p keluar beli brang dapur, p shoping, p hag out n of coz dating>.<..heee
asalkan kita pandai gayakan n nampak suitable dgn keadaan n situasi(same la tu kan)

one of my dilemma skrang is nak pkai wif inner or cardi?
and finally i decide to wear my floral maxi dress wif cardi nanti...:)yeayyyy





coz i nak sumting yang buat i nampak xterlalu over...wink2:D


here some review for those yang nak try pakai cardi dgn maxi dress..hopefully dpt membantu^.^

*nota penting : pastikan cardi yang korang pilih tu pilihan warna yang sesuai,x terlalu tebal (bukan jarang okes) and suit dengan maxi dress korang...:)mcm kat bwh ni..

















**slmat mencuba for me n u:)

Monday, April 4, 2011

Tokey Kaki Shopping a.k.a KS

hye beloved shoppers^__^


ok,post kali ni KS a.k.a kaki shopping..:) nak explain about our admins ataupun lebih dikenali tokey due to rmai our shoppers yang terkeliru,conpius dan sebagainyelah....;P


TOKEY KAKI SHOPPING




ade 2 orang yang terajui KS ni iaitu CIK MYNA and also JOM SHOP(asyrafmuklas)
we are in the same roof cume bezanya ade 2 orang yg handle..so for our beloved shoppers yang dah wat order dgn one of us...stay wif one if nak add order or else...
hah, one more thing syg2 sume:)...about stock pula...kami same je..if kat jom shop da out stock..begitu juga dgn cik myna ye..


rasanye tu je buat masa ni...:)
blom reti nak celoteh byk lg..hehe
sory if ade campur aduk bhasa eh...


ni la muke2 tokey2 tersebut~